Άρθρα«Ένα Λάθος η Βιολέτα τσιγκολελέτα - τσιγκολελέτα»

«Ένα Λάθος η Βιολέτα τσιγκολελέτα – τσιγκολελέτα»

Κ. Μπακογιάννης: «Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων. Εξέφρασε τέλος να τελειώσει το εφιαλτικό πέρασμα του κορονοϊού και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Του Μηνά. Π

Ένα «Λάθος η Βιολέτα τσιγκολελέτα – τσιγκολελέτα», τα κουβαδάκια σου και σε άλλη… Πλατεία. Δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Αθηναίων και πάσης Ελλάδος κ. Μπακογιάννης παραδεχόμενος ότι ήταν λάθος η χθεσινή του κίνηση των… μη εγκαινίων της πλατείας Ομόνοιας. Δικαιολογήθηκε με “επιχειρήματα δυνατά” και έμενα προσωπικώς με ικανοποίησε, διότι ποιος θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα μαζευόντουσαν αυθόρμητα τόσο πολύ κόσμος καθώς διασχίζουν την πλατεία καθημερινώς χιλιάδες Αθηναίοι;

Αμέσως τα αδηφάγα Μήντια πέσανε να τον φάμε. Όχι και όλα…

Άφεση αμαρτιών και προστίμων έδωκε και ο κ. Χαρδαλιάς διότι το ονοματεπώνυμο του Δημάρχου δεν κολλάει κορονοϊό όπως ήδη έχουμε καταλάβει.

Για τα μάτια του κόσμου μπας και τις επόμενες ημέρες βρεθεί κανένας ασυμπτωματικός θετικός και καταρρεύσει και αυτός ο αστικός μύθος και αναγκαστούμε να ξεγράψουμε ό,τι έχουμε γράψει;

Ελπίζω η Ομόνοια όντως να γίνει «ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών»και όχι όπως ήταν κατά το παρελθόν… αν και με παραξένεψε το χαμόγελο του Δημάρχου όταν έλεγε τα παραπάνω λόγια.

Τελικά Δήμαρχε, τι έπρεπε να είχατε κάνει διαφορετικά; Δεν μας είπατε…

Αφήστε το βρήκα. Το φορτηγό με την Πρωτοψάλτη να γυρνάει την πλατεία τραγουδώντας «Δεν είσαι εδώ» . Αφιερωμένο σε εσάς.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα