ΑργολίδαΈνα... "άδικο" στέγαστρο

Ένα… “άδικο” στέγαστρο

Ένα στέγαστρο στο δημοτικό σχολείο για να μην παθαίνουν ηλίαση στα διαλείμματα οι μικροί μαθητές, κατασκεύασε ο Δήμος Επιδαύρου χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Η παραπάνω κίνηση δεν άρεσε ιδιαίτερα… στην αντιπολίτευση και κατάγγειλαν τον Δήμο στην πολεοδομία. Ίσως θα ήταν καλύτερα να λυνόταν το θέμα “εσωτερικά” στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευθύνες για τη Δημοτική Αρχή. Φυσικά, το πιο σημαντικό θα ήταν να μαθαίναμε γιατί τόσα χρόνια δεν είχε κατασκευαστεί το στέγαστρο…
Ο Δήμαρχος Τάσος Χρόνης ανάρτησε την κάτωθι ανακοίνωση:

Εν μέσω καραντίνας και μετά από αίτημα πολλών ετών αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε το στέγαστρο στο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου. Σε ένα χώρο που τα παιδιά δεν μπορούσαν καν να βρουν λίγο ίσκιο για να κάτσουν για το κολατσιό τους.Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης θεώρησε σωστό να κάνει αίτημα (καταγγελία) προς την πολεοδομία!

Έχει δίκιο ο κ. Τσιλογιαννης! Έπρεπε να είχαμε βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο στέγαστρο. Έχει δίκιο γιατί θα κάναμε ακριβώς το ίδιο (στατικά και κατασκευαστικά) αλλά με άδεια.

Έχει δίκιο γιατί αν έκανε σε εμάς (στο Δήμο) την αίτηση θα το διορθώναμε εσωτερικά και χωρίς πρόστιμα ενώ τώρα πήγε κατευθείαν στην πολεοδομία.

Έχει δίκιο γιατί αντί να δώσουμε χρήματα από την πολύπαθη σχολική Επιτροπή, που μέχρι εχθές την κατακλεβαν, προτιμήσαμε να πάρουμε ένα τραπεζάκι ακόμα και να διαμορφώσουμε το χώρο.

Έχει δίκιο γιατί μπήκαμε στη διαδικασία να απολογηθούμε για όλες τις αυθαιρεσίες που έγιναν στο σχολείο από όταν κατασκευάστηκε.

Έχει δίκιο γιατί σημερινοί του συνοδοιπόροι και χθεσινοί αντιδήμαρχοι (Π.χ. κύριος Ξυπολιας) έπαιρναν πάντα άδεια και εμείς όπως λένε στον κόσμο, πάντα τους καταγγέλαμε και δεν αφήναμε να κάνουν έργο.

Έχει δίκιο γιατί το ξεστεγι στην κεντρική πλατεία Λυγουριού τώρα προσπαθούμε να το νομιμοποιήσουμε και είναι από την εποχή του κ. Τσιλογιαννη.

Έχει δίκιο γιατί μας έδειξε ποια θα είναι η αντιπολιτευτική του τακτική εδώ και καιρό, αλλά εμείς το αγνοήσαμε! (Υπηρεσίες, καταγγελίες, αναφορές κλπ)

Έχει δίκιο γιατί ξέρει να βάζει φρένο στα δημοτικά πράγματα και να μιλά με τις υπηρεσίες. Σας ζητάμε συγγνώμη και θα προσπαθήσουμε να μην ξαναγίνει!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα