ΑργολίδαΔύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας στο Κ.Υ.Κρανιδίου προσφορά του Μetropolitan Hospital

Δύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας στο Κ.Υ.Κρανιδίου προσφορά του Μetropolitan Hospital

Παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλου, του Επιστημονικού Συντονιστή του Κ.Υ, κ. Ι. Μουστάκα, γιατρών και νοσηλευτών  παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, δύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας, μετά από προσφορά του Μetropolitan Hospital, μέλους του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, CretaInterClinic).

 Τα νέα αυτά μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν την Τρίτη 9 Ιουνίου, θα συμβάλουν στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων της Ερμιονίδας, από πλευράς πρόληψης, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. O ημιαυτόματος αναλυτής παραγόντων πήξης-αιμόστασης, τύπου CLAnalyser δύναται να μετρά τις παραμέτρους πήξης του αίματος με πηκτικολογική και χρωματομετρική μέθοδο και ο αυτόματος αναλυτής ηλεκτρολυτών τύπου i-Smart που διενεργεί τις εξετάσεις καλίου, νατρίου και χλωρίου, χρησιμοποιεί λογισμικό Windows και είναι εξαιρετικά εύχρηστος και λειτουργικός.

Ακόμα η προσφορά αυτή, περιλαμβάνει τα απαραίτητα αντιδραστήρια για την ανάλυση μεγάλου αριθμού δειγμάτων που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χάρη στην υψηλή τεχνολογία. Ευχαριστούμε θερμά το Μetropolitan Hospital, μέλος του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, CretaInterClinic) και συγκεκριμένα τον κύριο Σπυρίδη που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας για την ουσιαστική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα