Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΞεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό σχολείο στο Ανυφί

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό σχολείο στο Ανυφί

Την έναρξη των εργασιών για τη νέα πτέρυγα του δημοτικού σχολείου στο Ανυφί ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιεών Δ. Κωστούρος. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Διαβάστε την ανακοίνωση του δημάρχου:

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του δημοτικού σχολείου στο Ανυφί. Ένα έργο προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων € το οποίο όχι μόνο θα αναβαθμίσει την εκπαιδευτική λειτουργία στο παραπάνω σχολείο αλλά σηματοδοτεί και μια σειρά ενεργειών για τις κτιριακές υποδομές στο Δήμου Ναυπλιέων.

Το δημοτικό σχολείο είναι μια πολύ δυναμική εκπαιδευτική μονάδα η οποία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση ολιγοθέσιων σχολείων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μηδέας. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες, το τοπικό συμβούλιο , η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Ναυπλιέων στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το νέο κύτταρο παιδείας. Η υλοποίηση του έργου για το νέο σχολείο είναι η σφραγίδα για τη στήριξη αυτή. Το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό σε ό,τι αφορά την λειτουργία του σχολείου λόγω των εργασιών που γίνονται αλλά στην ουσία είναι μια ευχάριστη περίοδος εκπλήρωσης ενός ονείρου για όλη την περιοχή. Γνωρίζοντας τα κτιριακά θέματα σε όλο το Δήμο προχωράμε για την εξεύρεση λύσεων και για τον προγραμματισμό των επόμενων ετών.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα