ΑργολίδαΟλοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στην Ερμιονίδα

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στην Ερμιονίδα

Ολοκληρώθηκε προχθές στην Ερμιονίδα το έργο «Συμπλήρωση, Βελτίωση και Συντήρηση Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης» αρμοδιότητας Π.Ε. Αργολίδας. Τα συνεργεία δούλευαν από την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Ερμιονίδας για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο που θα συμβάλλει τόσο στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων όσο και στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, για το οποίο εξέφρασε ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και συστήματα αφής και σβέσης του φωτισμού, πραγματοποιήθηκε επισκευή φωτιστικών στους κόμβους των Διδύμων και Θερμησίας Ερμιόνης Ηλιοκάστρου. Ο φωτισμός στους εν λόγω κόμβους δε λειτουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συντήρησης επισπεύσθηκε η ανάλογη επέμβαση.

Επίσης στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίστηκε και η δαπάνη σύνδεσης των έξη πίλλαρ με τη ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση του έργου Κρανίδι Πόρτο Χέλι που και αυτό ολοκληρώθηκε. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα λέμε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της στους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα φωτισμού των δρόμων καταλήγει ο κ .Μαλτέζος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα