Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση του ΟΕΒΕ Αργολίδας με Μαλτέζο

Συνάντηση του ΟΕΒΕ Αργολίδας με Μαλτέζο

Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης, ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συναντήθηκαν την Δευτέρα 25 Μάιου, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων  εναντία του κορωνοϊου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ Ιωάννη Μαλτέζο.

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορωνοϊου όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις  τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή, των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ  και των πολιτών  από την πρωτόγνωρη  κρίση της επιδημίας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση καθώς και  την δέσμευση του  για συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας  Αργολίδας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα