ΑργολίδαΤο OPEN MALL στο Ναύπλιο παίρνει σάρκα και οστά

Το OPEN MALL στο Ναύπλιο παίρνει σάρκα και οστά

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων (δικαιούχος) υπεγράφησαν εχθές στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου (συνδικαιούχος), παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρου, οι συμβάσεις μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Βερδελή και των Συμβούλων που θα εργαστούν πάνω σε αυτή τη καινοτόμα δράση.

Σε ένα κλίμα εξαιρετικά συνεργάσιμο, εποικοδομητικό και συλλογικό από όλες τις πλευρές, συζητήθηκαν τα διαδικαστικά, παρουσιάστηκαν οι ιδέες, αναφέρθηκαν τα σημεία που πρέπει να δοθεί ώθηση και είμαστε σίγουροι ότι το Ναύπλιο θα έχει πια τη δική του Εμπορική Ταυτότητα και τα καταστήματα της πόλης θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους, θα αναβαθμιστούν και θα αναδείξουν την τοπική αγορά. Ένα σημαντικό έργο πνοής με στόχο τη προσέλευση αγοραστικού κοινού προς όφελος όλων.

Το πρόγραμμα από τη πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου, θα επιμελείται Αρχιτεκτονικά ο κ. Π. Παπασωτηρίου, για την ανάδειξη ταυτότητας της Εμπορικής Περιοχής  και για όλες τις επιμέρους ενέργειες της προετοιμασίας και υλοποίησης του έργου ο Οικονομολόγος κ. Γ. Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα