ΑργολίδαCine Nafplio: Ενωμένες Πατούσες - Ένας Υπέροχος Γείτονας

Cine Nafplio: Ενωμένες Πατούσες – Ένας Υπέροχος Γείτονας

Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας, στο ταμείο μας.
Ο κινηματογράφος ανοίγει 40′ πριν την πρώτη ταινία.

Ενωμένες Πατούσες
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Από ΠΕΜΠΤΗ 2/7 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7 στις 9 το βράδυ
είσοδος στις παιδικές ταινίες 5.00 € για όλους

Με φόντο μία φουτουριστική μητρόπολη, οι Ενωμένες Πατούσες είναι μία διασκεδαστική και ευφάνταστη ταινία κινουμένων σχεδίων για μια παρέα από παραχαϊδεμένα κατοικίδια και έναν περπατημένο αδέσποτο σκύλο, που πρέπει να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους και τον ίδιο τους τον εαυτό για να σώσουν τον κόσμο από τα δαιμόνια Ρομπότ.

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

Ένας Υπέροχος Γείτονας
Από ΠΕΜΠΤΗ 2/7 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7 στις 11 το βράδυ

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Τομ Χανκς, πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία που σκηνοθέτησε η Μάριελ Χέλερ «A beautiful day in the neighborhood», δικής του παραγωγής, υποδυόμενος τον διάσημο παρουσιαστή του παιδικού προγράμματος «Mister Rogers’ Neighborhood», Φρεντ Ρότζερς. Μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής.
Σκηνοθεσία: Μάριελ Χέλερ
Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις, Κρις Κούπερ, Σούζαν Κελέτσι Γουότσον, Γουέντι Μακένα, Τάμι Μπλάνσαρντ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα