ΑργολίδαΑντικανονική και αντιδημοκρατική η συνεδρίαση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ στις 3:00 μ.μ

Αντικανονική και αντιδημοκρατική η συνεδρίαση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ στις 3:00 μ.μ

Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ εδώ και 20 χρόνια συνεδρίαζε κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 6:00 μ.μ) για να μπορούν τα εργαζόμενα αιρετά μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στις συνεδριάσεις του κορυφαίου συλλογικού οργάνου.

Η επιλογή για συνεδρίαση στις 3:00 μ.μ δημιουργεί αποκλεισμούς και έχει σκοπιμότητες να απουσιάζουν οι εκπρόσωποί μας, τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ από τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποκλείεται την αντιπολίτευση από την συνεδρίαση του Δ.Σ. και περιχαρακώνετε τις αποφάσεις σας από την καταγραφή όλων των απόψεων και θέσεων που αφορούν τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την πορεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Εμείς έχουμε μία διαφορετική και ολοκληρωμένη πρόταση για τον τομέα ύδρευσης – αποχέτευσης στο Δήμο Ερμιονίδας και την έχουμε καταθέσει στο δημόσιο διάλογο.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ρόλο μας ως παράταξη να ελέγχουμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ για τις πράξεις της και τις παραλείψεις της και να στηρίζουμε επιλογές  που βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση .

Αυτός είναι ο ρόλος μας, αυτό το ρόλο μας ανέθεσαν με την ψήφο τους οι δημότες του Δήμου μας και αυτόν θα ασκήσουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Οι συνεδριάσεις θέλετε δε θέλετε θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες σύμφωνα με τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, με τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Η νομιμότητα θα εφαρμοστεί, ο θεσμικός έλεγχος της μειοψηφίας θα συνεχιστεί να υπάρχει, θα εξασφαλιστεί η δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Σήμερα καταθέτουμε τη διαφωνία μας, διαμαρτυρόμαστε και απουσιάζουμε από την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Την επόμενη φορά που δε θα τηρηθεί η νομιμότητα θα προσφύγουμε στην αποκεντρωμένη διοίκηση, θα προασπίσουμε το νόμιμο δικαίωμα, τα συμφέροντα των δημοτών μας.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου                                                                      Γιάννης Δαγρές

Δημοτικός Σύμβουλος                                                            Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας                                                                  Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ                                                        Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα