ΑργολίδαΔ.Κωστούρος: «Με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά προχωράμε για να φτάσουμε τον Δήμο...

Δ.Κωστούρος: «Με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά προχωράμε για να φτάσουμε τον Δήμο Ναυπλιέων στην κορυφή»

Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα στο Ναύπλιο, Σάββατο 25 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μαζί με την Υπουργό κα Λίνα Μενδώνη, τον Βουλευτή κ.Γιάννη Ανδριανό, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου κ.Παναγιώτη Κοντό, τους Αντιδημάρχους Ναυπλιέων κ.κ. Κώστα Ρούτουλα και Παναγιώτη Λέντζο, την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κα Μαρία Ράλλη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ.Γιώργο Καχριμάνη, την δημοτική σύμβουλο εντεταλμένη σε θέματα τουρισμού κα Νάντια Αναστασίου, μετέβησαν στο επιθαλάσσιο κάστρο του Ναυπλίου, το Μπούρτζι και ενημερώθηκαν για την πρόοδο των έργων όπου βρίσκονται σε εξέλιξη, από την προϊσταμένη της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα Άλκηστις Παπαδημητρίου.

Κατά την επιστροφή από την καστρονησίδα η Υπουργός κα Μενδώνη μεταξύ άλλων τόνισε πως… «το έργο θα πρέπει να τελειώσει στις 31 Μαρτίου του 2021 χωρίς άλλη καθυστέρηση και θα τελειώσει»…ενώ ανέφερε πως … «Ήδη η δημοτική αρχή επιλύει τα προβλήματα της ύδρευσης και της αποχέτευσης»… και πως η ίδια θα πραγματοποιήσει επαφή με την ΔΕΗ ώστε να επιλυθεί άμεσα και το θέμα με την ηλεκτροδότηση.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφού ευχαρίστησε την Υπουργό κα Μενδώνη αλλά και τον Βουλευτή κο Ανδριανό για το πραγματικό ενδιαφέρον τόνισε:

«Πήγαμε στο Μπούρτζι να δούμε πως προχωράει το έργο που βρίσκεται υπό την ευθύνη της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας και της κας Παπαδημητρίου, είδαμε μέχρι που έχει φτάσει, έχει γίνει μία εξαιρετική δουλειά, είναι αυτό που πάντα θέλαμε, να δοθεί μία προστιθέμενη αξία στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από το εμβληματικό αυτό μνημείο και θεωρώ με την καθοδήγηση της κας Υπουργού και την βοήθεια όλων, το έργο θα σεβαστεί τα νέα χρονοδιαγράμματά του, έτσι ώστε το 2021 να έχουμε το μνημείο έτσι όπως το θέλουμε. Ο Δήμος σε ότι αφορά τις υποδομές θα είναι έτοιμος για να  μπορεί να παρέχει τα δίκτυα τα οποία έχει ανάγκη το έργο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον κο Ανδριανό αλλά και την κα Υπουργό γιατί άκουσαν όλα τα θέματα τα οποία έχουμε και που θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον να παίρνουν σάρκα και οστά. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, υπάρχει αισιοδοξία και αυτό που την αισιοδοξία μπορεί να την κάνει πράξη είναι η σκληρή δουλειά».

Το Ναύπλιο, αλλά και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων μας οδηγεί κι εμείς δουλεύουμε για να το φτάσουμε στην κορυφή από κάθε άποψη.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα