«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας στο Θέατρο ARTίκι

0

O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ανεβάζει την ετήσια θεατρική του παραγωγή που αφορά την ενασχόλησή του με το αρχαίο δράμα και που εντάσσεται ως προ-φεστιβαλική εκδήλωση στο 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό που διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ” στο Κρανίδι, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του διακεκριμένου Καθηγητή και κριτικού θεάτρου, Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Μετά την «Αντιγόνη» (2018) και τη «Μήδεια» (2019), φέτος παρουσιάζει την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλου. 

Ο Θ.Ο.Ε. προσέρχεται πάλι πιστά στο ραντεβού του με το αρχαίο δράμα, με το δέος και το σεβασμό που του αρμόζει. Γι αυτό, αφήνεται στα χέρια ικανών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Και φέτος λοιπόν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη σκηνοθεσία και την προσαρμογή του κειμένου έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Πασσάς, ενώ την κινησιολογία η Μαργαρίτα Τρίκκα, τη μουσική ο Λόλεκ και τους φωτισμούς ο Ίων Ξυπολιάς. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που αποδέχτηκαν και πάλι τόσο πρόθυμα το κάλεσμά μας. Σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι , για να σας παρουσιάσουμε τη δική μας «Ηλέκτρα».

Το κύριο μέρος του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου ‘Ερμηνείες στην Ερμιονίδα’ με τις επαγγελματικές παραστάσεις και την παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων του ελληνικού θεάτρου θα πραγματοποιηθεί το β’ 15νθήμερο του Αυγούστου.

Δημήτρης  Ι.  Σίδερης -Πρόεδρος του  Θεατρικού  Ομίλου  Ερμιονίδας  και  της  Οργανωτικής Επιτροπής  του  Φεστιβάλ  “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

Πρεμιέρα: 24/7/2020, 21.00. Παραστάσεις: 25, 26, 27/7 & 1, 2/8/2020

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 698 698 2224.

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι κρατήσεις είναι υποχρεωτικές και θα γίνονται αποκλειστικά τηλεφωνικά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις παραστάσεις μας καθώς και το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου ‘Ερμηνείες στην Ερμιονίδα’ που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ.

Ο Θ.Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά το Σ.ΦΙ.Π. ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ για τη διαχρονική του παρουσία στο πλευρό του ως «Μέγας Αρωγός», τους «Χορηγούς Εισιτηρίου» ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΡΙΝΑ & ΟΙΚΟΣΗΜΟ για την ευγενική τους συνεισφορά, τους χορηγούς του σκηνικού και των κοστουμιών, καθώς και όλους τους λοιπούς χορηγούς, για τη γενναιόδωρη χορηγική συμμετοχή τους στην υλοποίηση της νέας του παραγωγής. 

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 698 698 2224

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook και την Ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here