ΑργολίδαΟι Μουσικές Βραδιές της Πρόνοιας θα πραγματοποιηθούν

Οι Μουσικές Βραδιές της Πρόνοιας θα πραγματοποιηθούν

Ο Δήμος Ναυπλιέων ξεκίνησε το 2014 μια μουσική διοργάνωση στην ιστορική και παραδοσιακή γειτονιά του στην αγαπημένη Πρόνοια, γειτονιά στην οποία ανδρώθηκε ο μεγάλος δεξιοτέχνης μουσικός Μανώλης Χιώτης.

Η διοργάνωση εξελίχθηκε σε ένα πολυσύνθετο πολιτιστικό θεσμό και κάθε χρόνο σημαντικοί καλλιτέχνες μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.

«Μέσα από τις βραδιές Χιώτη αναδεικνύεται το σύνολο της καλλιτεχνικής παραγωγής της Πρόνοιας και της περιοχής μας ολόκληρης» είχε πει ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος σε μία από αυτές τις βραδιές.

Ένας πολιτιστικός θεσμός όπως αυτές οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ακόμη και το καλοκαίρι του κορονοϊού,  με τις τόσες υγειονομικές δεσμεύσεις δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει στα δρώμενα του Δήμου μας. Έτσι ανακοινώθηκε πριν μερικές μέρες πως και φέτος το καλοκαίρι οι βραδιές στην Πρόνοια «Μανώλης Χιώτης» θα αποτελέσουν μέρος του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου μας.

Η ανακοίνωση αυτή έφερε και την επικοινωνία με τον κύριο Διαμαντή Χιώτη ο οποίος μας πληροφόρησε για την ύπαρξη νομικών θεμάτων, εξαιτίας των οποίων οι συγγενείς του μεγάλου καλλιτέχνη δεν θα επιθυμούσαν να συνεχιστεί η χρήση του ονόματος του στις Μουσικές Βραδιές της Πρόνοιας, επιθυμία η οποία δεν θα μπορούσε να μη γίνει απολύτως σεβαστή.

Τονίζουμε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα πληρωμής δικαιωμάτων από την πλευρά της οικογένειας του Μανώλη Χιώτη.

Οι Μουσικές Βραδιές της Πρόνοιας είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτεχνικούς θεσμούς με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο και από τους ανθρώπους της τέχνης και έτσι θα συνεχιστούν και φέτος, αγκαλιάζοντας τη δημιουργική πλευρά των ανθρώπων της μουσικής και του θεάτρου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα