ΑργολίδαΣήμερα η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Ναύπλιο

Σήμερα η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Ναύπλιο

Με δεδομένο τις ανακοινώσεις από την κεντρική κυβέρνηση , οι οποίες αναφέρονται σε πλήρη έλεγχο και καταγραφή των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και σε ακύρωση των εκδηλώσεων οι οποίες προκαλούν συγχρωτισμό , ενημερώνουμε ότι:

Από το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα διεξαχθούν μόνο οι εκδηλώσεις που δεν προκαλούν συνωστισμό και πραγματοποιούνται σε ανοικτούς χώρους. Οι εκδηλώσεις αυτές, θα είναι εκδηλώσεις στις οποίες οι καλλιτέχνες μετακινούνται, μουσικά σχήματα εν κινήσει (Φιλαρμονικές, χορωδίες, θεατρικές ομάδες) και εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να γίνει λεπτομερής καταγραφή στοιχείων των θεατών και των συμμετεχόντων, όπως το φεστιβάλ κλασικής μουσικής.

Για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται θα ενημερώνεστε με καθημερινές ανακοινώσεις.

Για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί στις 20:30 η έναρξη των εκδηλώσεων του καλοκαιριού με την ομάδα θεάτρου δρόμου «Σαλτιμπάγκος», η οποία θα ξεκινήσει από την Βασιλέως Κωνσταντίνου και περιδιαβαίνοντας την πόλη θα καταλήξει στον Φάρο. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παρέλαση της φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα