ΑργολίδαΣχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ΣΔΕ Ναυπλίου - παράρτημα Κρανιδίου Απολογισμός της χρονιάς

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ΣΔΕ Ναυπλίου – παράρτημα Κρανιδίου Απολογισμός της χρονιάς

Μια ακόμη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε, 27 μαθητές παρακολούθησαν τα μαθήματα του ΣΔΕ στο Κρανίδι. 13 ενήλικες μαθητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία την υποχρεωτική εκπαίδευση

Μια λιτή εκδήλωση απονομής απολυτήριων γυμνασίου, σε αυτήν τη δύσκολη και παράξενη χρονιά

Μια γιορτή δεύτερης ευκαιρίας στην γνώση, στην εμπειρία, στην δια βίου μάθηση.

Με την παρουσία του δήμαρχου Ερμιονίδος κ. Γ. Γεωργόπουλου και την παρουσία της διευθύντριας του γυμνασίου Κρανιδίου κ. Ε. Στογιαννου και την καθοδήγηση του διευθυντή του ΣΔΕ Ναυπλίου και του παραρτήματος στο Κρανίδι κ. Χρήστου Πολυχρονόπουλου.

Μια εκπαιδευτική δομή, ανοικτή στην τοπική κοινωνία. Η επίσκεψη μας στο γραφείο του επιμελητήριου Κρανιδίου εγκαινιάζει  μια νέα διαρκή συνεργασία.

Αντιμετωπίσαμε τις νέες συνθήκες, εγκαινιάσαμε την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση με τοιστολόγιο  μας https://sdekranidiou.blogspot.com/

Αξιοποιήσαμε τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook https://www.facebook.com/kranidiou.sde  στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και στην ενημέρωση των ενηλίκων μαθητών μας.

Συνεχίσαμε δυναμικά, να αξιοποιούμε τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μμε, για να ευαισθητοποιούμε την τοπική κοινωνία, για την αναγκαιότητα λειτουργίας του ΣΔΕ στο Κρανίδι, εφόσον υπάρχουν «υποψήφιοι» ενήλικες μαθητές, που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση.

Για πρώτη φορά ενήλικες μαθητές του ΣΔΕ Ναυπλίου – παράρτημα Κρανιδίου πιστοποιήθηκαν στην γνώση των η/υ με επιτυχία, άξιζε αυτή η προσπάθεια τους, αυτή η επιτυχία τους.

Προσαρμοστήκαμε στις υγειονομικές διατάξεις, αλλά δείξαμε και υπευθυνότητα, για να μη διακοπεί με κανένα τρόπο η εκπαιδευτική διαδικασία.

Καλό καλοκαίρι, τολμήστε,  το ΣΔΕ στο Κρανίδι σας περιμένει …. Αν το έχετε ανάγκη

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΔΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα