Αργολίδα1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους: Για δεύτερη φορά Erasmus+

1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους: Για δεύτερη φορά Erasmus+

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) η υλοποίηση του προγράμματος μαθητικής κινητικότητας (κωδικός 2020-1-EL01-KA102-078510) και τίτλο «Ενεργοί στην Κλιματική Αλλαγή»  (Active in Climate Change – A.C.C.) .

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος δεκαπέντε (15) μαθητές από τον Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και Πληροφορικής καθώς και δύο συνοδοί καθηγητές θα ταξιδέψουν κατά το επόμενο σχολικό έτος στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με χώρους εργασίας και εκπαίδευσης διευρύνοντας τους μαθησιακούς και επαγγελματικούς τους ορίζοντες στο συνεχώς μεταβαλλόμενο αντικείμενο της ενέργειας και πληροφορικής. Σκοπό του προγράμματος αποτελεί η σύνδεση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τις τεχνολογίες ρομποτικής/λογισμικού καθώς και τις δραστηριότητες που ήδη αναπτύσσει το σχολείο.

Με την έγκριση του παραπάνω σχεδίου το 1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους συνεχίζει την επιτυχή υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την συνδεσιμότητα με την αγορά εργασίας σε ένα δημιουργικό πλαίσιο συνεργασίας με φορείς και την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα