ΑργολίδαΝαύπλιο: Εντατική προετοιμασία για την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους

Ναύπλιο: Εντατική προετοιμασία για την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Μαρία Ράλλη, υποδέχτηκαν σήμερα στο Βουλευτικό τους Διευθυντές των σχολείων, με στόχο την προετοιμασία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του δήμου, οι οποίες προκύπτουν από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που έχει εκδηλωθεί στη χώρα μας.  Στη συνέχεια, συζήτησαν ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού δήλωση της πρόθεσης για την απρόσκοπτη συνεργασία όλων, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία των σχολείων, προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

«Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός για τον κορονοϊό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα