ΠεριφέρειαΠέτρος Τατούλης: «Κατέρρευσαν τα ψέματα του Π. Νίκα, αναζητούν το άλλοθι της...

Πέτρος Τατούλης: «Κατέρρευσαν τα ψέματα του Π. Νίκα, αναζητούν το άλλοθι της επιλογής τους οι πολιτικοί του προστάτες»

Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης του πορίσματος σχετικά με το Διαχειριστικό Έλεγχο στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. «Πελοπόννησος Α.Ε.», ο πρ. Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν έχω ακολουθήσει μέχρι σήμερα κανέναν σε κανέναν πολιτικό κατήφορο. Αυτό δεν θα το κάνω ούτε και σήμερα. Τα προβλήματα της Πελοποννήσου είναι εδώ, μεγαλώνουν καθημερινά, το έργο μας και οι θεσμοί που δημιουργήσαμε ξηλώνονται μέρα με την μέρα, η οικονομία καταρρέει και πολίτες που μέχρι σήμερα ζούσαν με αξιοπρέπεια θα αντιμετωπίσουν  σύντομα το φάσμα της φτώχειας. Στα εθνικά δε θέματα, οι κόκκινες γραμμές έγιναν προ καιρού γαλάζιες. Δηλαδή  ανύπαρκτες.

Σήμερα ωστόσο,  νοιώθω βαθύτατα δικαιωμένος απέναντι στην παράταξη μου, τους συνεργάτες μου, τους πολίτες της Πελοποννήσου  και την οικογένεια μου. Η λάσπη και τα ψέματα που συστηματικά τα διάφορα κέντρα εξουσίας – και τα γνωστά τους παράκεντρα – εκτόξευσαν εναντίον μας έπεσαν στο κενό. Η έκθεση των διορισμένων ορκωτών λογιστών επιβεβαιώνει ότι φτιάξαμε στην Πελοπόννησο έναν από τους ισχυρότερους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς σε όλη την χώρα, που άφησε πίσω του τεράστιο έργο, απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και πλεονάσματα. Όσο για τις ερμηνείες που επιχειρούνται είναι απλά παιδαριώδεις, ξεκάθαρα καθοδηγούμενες και προσπαθούν να ντύσουν τη γύμνια εκείνου του νοσηρού πολιτικού συστήματος, που για δικούς του λόγους, επέβαλε στην Πελοπόννησο ένα πολιτικό σκιάχτρο, τον νυν Περιφερειάρχη.

Σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Αλλά και η δόλια σκέψη ενός ανθρώπου που αποστρέφεται τη Δημοκρατία, τη συνεργασία  και τη διαφάνεια: ο Π. Νίκας θέλει τα  «μαγαζάκια»  του και την αυλή του. Και η αλήθεια θα αρχίσει να έρχεται στο φως  από σήμερα και μετά, με δραματικό τρόπο για τις παρέες, τα μαγαζάκια και τον μαγαζάτορα. Ποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι επιδιώκει με σαθρά επιχειρήματα να πετάξει έξω από την «Πελοπόννησος Α.Ε.» την Περιφερειακή Διοίκηση Δήμων Πελοποννήσου, με την οποία συνυπήρχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι σήμερα με ισότιμα μετοχικά ποσοστά; Να χαίρεστε, κ. Πρωθυπουργέ τον πολιτικό σας μυ, που ως γνωστός ποντικός θα πηδήξει πρώτος από το πλοίο σας, -όπως γνωρίζει σε όλη του την καριέρα να κάνει- όταν αυτό αντικρύσει την πρώτη του ξέρα. Και οι ξέρες, δυστυχώς  για την πατρίδα μας, είναι πολλές μπροστά σας… Ο πόλεμος θα είναι σκληρός για την Πελοπόννησο και τους πολίτες».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν η ντροπή είχε περιεχόμενο, νόημα, με τέτοια δημοσίευση οι καταγγελλόμενες αρχές έπρεπε να παραιτηθούν αυτοστιγμεί! Χωρίς καμιά άλλη καθυστέρηση, ώστε η δικαιοσύνη να αναλάβει το έργο της κάθαρσης ανεμπόδιστη και η πολιτική το έργο της ανασύστασής της χωρίς θεσμική συνέχεια με σκάνδαλα.
    Δυστυχώς όμως το ελλαδικό κεκτημένο είναι συνηθισμένο να κουκουλώνει ευθύνες, να συντηρεί κυκλώματα, να ανακυκλώνει κλίκες, να καλλιεργεί πελατειακές σχέσεις εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Και φυσικά όσον οι πολίτες δεν αισθάνονται θιγμένοι με την καταπάτηση των πολιτειακών κανόνων αλλά σιωπούν ως θεοσεβούμενοι υπήκοοι, ελπίζοντας να μπουν στο πελατειακό κύκλωμα, το κακό του τόπου θα συνεχίζεται σαν πατροπαράδοτη κατάρα συντηρητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα