ΠεριφέρειαΠροσφυγή στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή

Προσφυγή στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή

Ως έχοντες υποχρέωση εκ του θεσμικού μας ρόλου, σε πράξεις ή παραλείψεις που διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μας θητείας και αφορούν την άσκηση διοίκησης, το σύννομο των αποφάσεών της, καθώς και περιστατικά και συμβάντα τα οποία υποτιμούν και υποβαθμίζουν την καταστατική θέση των αιρετών και προκαλούν το κοινό αίσθημα, θα είμαστε αμετακίνητα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Ως εκ τούτου, μετά από δημοσιεύματα και σχετικά βίντεο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά σε πανελλαδικό επίπεδο και αφορούν την υπόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή, προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθούν οι πράξεις ή παραλείψεις προσώπων, τα οποία έχουν αναλάβει σημαντικές  θέσεις ευθύνης στην Πελοπόννησο.

Οι αποδοθείσες από την Δικαιοσύνη παραβατικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας ανησυχούν για τον τρόπο διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας, με δεδομένο ότι θα πρέπει να ελεγχθεί η τήρηση ή όχι της εκλογικής νομοθεσίας καθώς και η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας στις διοικητικές πράξεις που αποφασίζονται και υλοποιούνται από την Π.Ε. Κορινθίας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα