ΑργολίδαΣυνάντηση Πουλά με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι»

Συνάντηση Πουλά με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι»

Ο Βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής  Ανδρέας Πουλάς συναντήθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι». Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος την δύσκολη αυτή περίοδο. Η Β΄ φάση της πανδημίας και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της έχουν ήδη  επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους  και κατ’ επέκταση την τοπική οικονομία.

Μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ανέφερε:  

«Ο κλάδος της εστίασης έχει πληγεί άμεσα από τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, οι επαγγελματίες αλλά και οι εργαζόμενοι βιώνουν  ένα ζοφερό παρόν και έχουν μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον. Κινδυνεύουν  με λουκέτο  1 στις 4 επιχειρήσεις του κλάδου εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.  Σίγουρα  η λήψη μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού ήταν απαραίτητη, ωστόσο, η ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης από την πολιτεία για τις επιχειρήσεις εστίασης, καθώς η πανδημική κρίση έχει πλήξει σημαντικά τη ρευστότητά τους, είναι  ακόμα πιο επιτακτική. Τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης όσον αναφορά την τήρηση των υγειονομικών κανόνων έχουν φέρει τον κλάδο σε απόγνωση. Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει άμεσα στοχευμένα οικονομικά  μέτρα που θα αφορούν την στήριξη του κλάδου, και μέτρα που θα εξορθολογήσουν  τους κανόνες υγιεινής.»

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και ο Βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του και την ένθερμη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα