Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας, στο ταμείο μας.
Ο κινηματογράφος ανοίγει 40′ πριν την πρώτη ταινία.
Η μουσική της ζούγκλας(στα ελληνικά)
Από ΠΕΜΠΤΗ 6.8 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 12.8 στις 8:45 το βράδυ
Μία διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα πολύχρωμο ταξίδι επικών διαστάσεων που ξεκινά όταν ένας εξωγήινος προσγειώνεται στην αφρικανική ζούγκλα. Η ταινία βασίζεται σε μία τηλεοπτική σειρά με διεθνή επιτυχία σε 200 χώρες.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν.
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Σκουφής Γιώργος, Δελακούρα Έλενα, Θάνος Χρήστος, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Λάγκος Κωνσταντίνος, Ζαπαντιώτης Βαγγέλης, Γεωργακάκου Νίκη, Στάικου Ιφιγένεια, Γεωργακάκου Νίκη, Ρεπάνης Κωνσταντίνος, Μήλιος Βασίλης
Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών
Από ΠΕΜΠΤΗ 6/8 έως και ΚΥΡΙΑΚΗ 9/8 στις 10:45 το βράδυ
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Ντέιβ Φράνκο είναι ένα περιπετειώδες θρίλερ γεμάτο αγωνία και μυστήριο.
Το ατμοσφαιρικό αυτό φιλμ τρόμου εστιάζει στους χαρακτήρες και κάνει τον θεατή να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που εμπιστευόμαστε κάποιους τελείως άγνωστους στηριζόμενοι μονάχα σε μερικές κριτικές στο διαδίκτυο. Φοβερά επίκαιρη και απόλυτα τρομακτική, η ταινία ασχολείται με θέματα όπως η εμπιστοσύνη, η επιτήρηση και η προκατάληψη και πώς η παγκόσμια οικονομία θυσιάζει την ασφάλεια στο όνομα της άνεσης.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Δύο ζευγάρια νοικιάζουν μια εξοχική κατοικία κοντά στην θάλασσα, για μια γιορταστική απόδραση το Σαββατοκύριακο. Αρχικά υποψιάζονται ότι ο ιδιοκτήτης του φαινομενικά τέλειου ενοικιαζόμενου σπιτιού τους κατασκοπεύει, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτονται πολύ καλά κρυμένα μυστικά και οι τέσσερις παλιοί φίλοι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο κάτω από ένα ένα εντελώς διαφορετικό νέο πρίσμα.
Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο
Ηθοποιοί: Νταν Στίβενς, Άλισον Μπρι, Σίλα Βαντ
Made in Italy
Από ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 12/8 στις 10:45 το βράδυ
Ο ηθοποιός Τζέιμς Ντ’ Άρσι κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Μάικλ Ρίτσαρντσον, πατέρας και γιος αντίστοιχα στην πραγματική ζωή.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’Αρσί
Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο, Λίντσεϊ Ντάνκαν