ΑργολίδαΈτοιμα τα σχολεία στην Ερμιονίδα να υποδεχτούν τους μαθητές

Έτοιμα τα σχολεία στην Ερμιονίδα να υποδεχτούν τους μαθητές

Τις τελευταίες μέρες οι υπηρεσίες του Δήμου Ερμιονίδας είχαν επικεντρώσει την δραστηριότητά τους στις προετοιμασίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με ευθύνη της Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αντίστοιχα και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων, έγιναν επισκευές και επιλύθηκαν αρκετά χρόνια τεχνικά προβλήματα στα σχολικά κτίρια ενώ, παράλληλα βάφτηκαν αρκετές σχολικές αίθουσες. Μέχρι και σήμερα η υπηρεσία Καθαριότητας, με το κατάλληλο προσωπικό, καθάρισε όλους τους εξωτερικούς χώρους και τα προαύλια των σχολείων ενώ, την επόμενη εβδομάδα, σε ώρες που δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην σχολική κοινότητα, θα ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμότητες.

Την τελευταία εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 15 καθαριστριών, βάσει των νέων διατάξεων του Υπουργείου και έπειτα από τον κατάλληλο προγραμματισμό όλα τα σχολικά κτήρια θα έχουν καθαρίστριες, οι οποίες θα συμβάλουν καθοριστικά στην διασφάλιση της υγείας των παιδιών μας.

Ακόμα, χθες αργά το απόγευμα παραλάβαμε τις μάσκες που θα διατεθούν στα σχολεία και ολοκληρώνουμε τη διανομή τους, ώστε αύριο το πρωί όλοι οι μαθητές του Δήμου να παραλάβουν τις μάσκες τους.

Τέλος ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε η απολύμανση σε όλα τα σχολικά κτίρια μέσω της οποίας θα διασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών μας, αντιμετωπίζοντας κάθε εστία μόλυνσης. Για την παραπάνω ενέργεια ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Υγειονομική Δυναμική» και τον κύριο Ανάργυρο Σπύρου Σουλιώτη που προσέφεραν δωρεάν τις παραπάνω απολυμάνσεις.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα