ΑργολίδαΕργαστήρια και εκπαιδευτικές δράσεις στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Εργαστήρια και εκπαιδευτικές δράσεις στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Πληροφοριακή Παιδεία για φοιτητές

Κάθε Σάββατο πρωί 10-12 με την Χριστίνα Τσεκούρα

Ξεκινάμε 3/10/2020!

Τα προγράμματα αυτά στοχεύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση της πληροφορίας και των πληροφοριακών πηγών αλλά κυρίως, στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης πάνω στην ίδια τη φύση της πληροφορίας! (διατίθεται laptop κατόπιν συνεννόησης). *Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για έφηβους κι ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 4 άτομα για εσωτερικό χώρο.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2752047380, e-mail: info@fougaro-library.gr

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ 5 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Εικαστικά για μικρούς και μεγάλους!

με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη

Μου πήρε πολλά χρόνια…Χρειάστηκε να γεράσω, για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί” … είπε ο Πάμπλο Πικάσο και άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας και του πειραματισμού για κάθε ‘’μικρό’’ και ‘’μεγάλο’’ καλλιτέχνη ,για να εξερευνήσει τα όρια της δημιουργικότητας του. Απόδοση του πραγματικού χώρου στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Σύνθεση – φως – σκιά – τονικές διαβαθμίσεις – χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές. 

Κάθε Παρασκευή από 4 Σεπτεμβρίου 2020

5-6.30 μ.μ. για παιδιά 6 έως 12 ετών

6.30-9 μ.μ για …παιδιά 13 έως 99 ετών!

Η Καλλιόπη Σταματάρη είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts – jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος – Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370, 6944411041

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για έφηβους κι ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 6 άτομα για εσωτερικό χώρο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 30€ /μήνα για το παιδικό τμήμα

Έκπτωση 15% σε αδέρφια, άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές και πολύτεκνους

50€ /μήνα για το τμήμα εφήβων και ενηλίκων 

Έκπτωση 15% συνταξιούχους, ανέργους και άνω των 65 ετών

(στο κόστος συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά)

Παίζουμε έξω “βρέξει χιονίσει”,  με την κατάλληλη ενδυμασία!

Το υπαίθριο παιχνίδι έχει πολλαπλά οφέλη για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών! Ζώντας με τη φύση αγαπoύν τη φύση και μαθαίνουν να προστατεύουν το περιβάλλον. Αναπτύσσουν την αυτογνωσία, την αυτορρύθμιση τους και άλλες κοινωνικές δεξιότητες, όπως τη συνεργασία. Μαθαίνουν βιωματικά τα μυστικά της φύσης …αλλά και την παρέμβαση του ανθρώπου.

Σας καλούμε στην αλέα των Εργαστηρίων, ανάμεσα σε πλατάνια, μουριές, βότανα και λουλούδια για ένα  shuffle δραστηριοτήτων:

  • χειροτεχνίες με υλικά της φύσης
  • οικολογία και μικρές πράσινες δράσεις για εξερευνητές
  • θεατρικό παιχνίδι με ιστορίες του κήπου και των δένδρων
  • τα παιχνίδια της αλάνας

κάθε Κυριακή πρωί 10.30-12.00   για παιδιά 4+ ετών, πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370, 6944411041

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 5 ΕΥΡΩ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα