ΑργολίδαΝαύπλιο: Ανάγκη για τρόφιμα και εφόδια για την Καρδίτσα

Ναύπλιο: Ανάγκη για τρόφιμα και εφόδια για την Καρδίτσα

Βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα από τον Δήμο Ναυπλιέων

O Δήμος Ναυπλιέων και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον και με αισθήματα αλληλεγγύης τις δυσκολίες της ζωής που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Εκφράζει τον θαυμασμό του για την καρτερικότητα, την ευψυχία και την υπομονή, αρετές που σπανίζουν στην σημερινή αγωνιώδη ατμόσφαιρα. Έχοντας λοιπόν προξενήσει με την συγκεκριμένη στάση της, τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον μας, αποφασίσαμε να συμπαρασταθούμε σ’ αυτούς τους εκλεκτούς συνέλληνες μας με πρακτικό τρόπο.

Καλούμε ως κάτοικοι του ιστορικού μας Δήμου όλους τους συμπολίτες και κυρίως τους εύπορους, τις επιχειρήσεις, τους παραγωγούς, τους φορείς, τους συλλόγους και όσους έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν κάθε βοήθεια, κυρίως εφόδια (κλινοσκεπάσματα – πετσέτες σε πολύ καλή κατάσταση) και τρόφιμα μακράς διαρκείας, να αρχίσουν από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου να καταθέτουν την προσφορά της ψυχής τους και ότι διαθέτει ο καθένας, στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου (συστεγάζεται με το κοινωνικό παντοπωλείο) κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου από τις 8.30 το πρωί έως και τις 2 μ.μ.

Ο Δήμος μας αναλαμβάνει την περαιτέρω συσκευασία, αποστολή και παράδοση στους υπευθύνους του δοκιμαζόμενου  λαού της Καρδίτσας. Έχουμε την πίστη ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν στην έκκληση της Δημοτικής Αρχής, όπως κάνουν κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα