ΚορινθίαΑπαλλαγή των κατηγοριών και Αθώοι, για άλλη μια φορά για την οικογένεια...

Απαλλαγή των κατηγοριών και Αθώοι, για άλλη μια φορά για την οικογένεια Ραψωματιώτη

 
«Απαλλαγή των κατηγοριών» πρότεινε η κα Εισαγγελέας και «Αθώος» ήταν η απόφαση της κας Προέδρου, στο Β’ μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, σήμερα 5 Οκτωβρίου 2020.
Η Τρίτη κατά σειρά διαδικασία απαλλαγής, αθώωσης και ακύρωσης προστίμου που ξεκινά από τις καταγγελίες – μηνύσεις του 2015 και αφορούσαν την δραστηριότητα μας στις μονάδες ανακύκλωσης – διαχείρισης απορριμμάτων, στο Μπολάτι Κορινθίας.

Πρώτα ήρθε η αθώωση των εργαζομένων και η παύση της ποινικής δίωξης των ιδιοκτητών, μετά από μήνυση «παραγόντων» του Μπολατίου.

Συνέχισε η ομόφωνα αποδεκτή, ακύρωση του προστίμου, μετά την προσφυγή μας.

Σήμερα ήρθε η αθώωση και σε αυτό το ποινικό δικαστήριο.

Με επιμονή και πείσμα, από τις πρώτες επιθέσεις που έγιναν για την λειτουργία των μονάδων μας, συνεχίζουμε και ήρθε η ώρα που σιγά – σιγά δικαιωνόμαστε υπηρεσιακά και νομικά.   

Ουσιαστικά βέβαια έχουμε δικαιωθεί από το συντριπτικό μέρος της τοπικής κοινωνίας, καθόσον οι λίγοι που πρωτοστάτησαν στις επιθέσεις εναντίον μας, είτε για πολιτικούς λόγους , είτε γιατί νόμισαν ότι έτσι θα μας ανάγκαζαν να υποκύψουμε και να ασχοληθούμε με την επιβίωση τους, βρέθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται εκτεθειμένοι.  

Οι άνθρωποι των ανταγωνιστών μας που βρίσκονταν από πίσω τους και τους καθοδηγούσαν, οι συγκεκριμένοι και γνωστοί πλέον άνθρωποι που ακόμα και από άλλους Νομούς κάνουν καταγγελίες στις υπηρεσίες, ακόμα και με φαξ χωρίς καν να έρθουν στην Κορινθία, οι συγκεκριμένοι και γνωστοί πλέον σε όλους «επαγγελματίες» της ενημέρωσης με πλείστα οικονομικά προβλήματα δεν κατάφεραν 5 και πλέον χρόνια τώρα να μας κάνουν να υποκύψουμε.  

Η κοινωνία και οι δικαστές αποφάσισαν. Εμείς απλά είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Για την οικογένεια Ραψωματιώτη
Ραψωματιώτης Δημήτρης.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα