Αργολίδα Αποστολή βοήθειας στην Καρδίτσα

Αποστολή βοήθειας στην Καρδίτσα

0

Ως Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, είμαστε συγκινημένοι για την πρωτόγνωρη ανταπόκριση του λαού της περιοχής μας, κυρίως της Εργατικής Τάξης και των συνταξιούχων της Δύναμης του Εργατικού μας Κέντρου που από το υστέρημά τους συγκέντρωσαν στους δύσκολους καιρούς μας αυτές τις μεγάλες ποσότητες εφοδίων και μακροχρόνιας λήξης τροφίμων, για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Καρδίτσας, μετά από έκκλησή μας να εκφράσουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.

Η χειρονομία αυτή καθιστά το Εργατικό μας Κέντρο για άλλη μια φορά πρωτοπόρο, στην επίλυση ή έστω ανακούφιση των συμπατριωτών μας από την δύσκολη ζωή που τους επιφύλασσε η καταστροφή του νοικοκυριού τους. Αισθανόμαστε περήφανοι και προνομιούχοι για αυτήν την έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης προς το Εργατικό Κέντρο και τις πρωτοβουλίες του.

Επιδιώξαμε την συνεργασία όλων των φορέων και βασικά της Δημοτικής Αρχής για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Σε κάθε περίπτωση όμως το Εργατικό Κέντρο θα πυκνώσει αυτές τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και προς τους εργαζόμενους, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους και τα άλλα ασθενή κοινωνικά στρώματα της περιοχής μας, για να επιβιώσουν στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που φαίνεται να έχουν διάρκεια.

Οι εργάτες και οι συνταξιούχοι της δύναμης του Εργατικού μας Κέντρου μας έκαναν περήφανους

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version