ΕλλάδαΓιάννης Ανδριανός: Το μήνυμα του ’40 μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό...

Γιάννης Ανδριανός: Το μήνυμα του ’40 μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και σύνεση κάθε εξωγενή πρόκληση και επιθετικότητα

Να αποδεικνύουμε έμπρακτα και υπεύθυνα την αλληλεγγύη μας στους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τη συγκίνηση, την υπερηφάνεια και την εθνική αυτοπεποίθηση που αρμόζει στην εποποιΐα του 1940.

Ογδόντα χρόνια μετά, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των Ελλήνων και των Ελληνίδων που κράτησαν ψηλά τη σημαία μας απέναντι στους ξένους επιβουλείς συνεχίζει να μας εμπνέει στις προσπάθειες και τις προκλήσεις της δικής μας γενιάς για τη θωράκιση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων, αλλά και για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας ευημερίας και δικαιοσύνης.

Το μήνυμα του ’40, μήνυμα ομοψυχίας και πατριωτισμού είναι πάντα επίκαιρο. Μας καλεί να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και σύνεση την επιθετικότητα της Τουρκίας που έχει πλέον ξεφύγει και απομακρυνθεί εντελώς από τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, αλλά και να αποδεικνύουμε έμπρακτα και υπεύθυνα την αλληλεγγύη μας απέναντι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και κινδυνεύουν περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού.

Απέναντι στους γονείς και τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τη δική μας ελευθερία και προκοπή, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες του σήμερα, όπως οφείλουμε, δηλώνουμε έτοιμοι να αποδείξουμε καθημερινά πως είμαστε άξιοι συνεχιστές του ηρωικού τους παραδείγματος».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα