ΑργολίδαΓιώργος Γαβρήλος: Οι πολιτικές της ΝΔ αφήνουν απροστάτευτη την κοινωνία

Γιώργος Γαβρήλος: Οι πολιτικές της ΝΔ αφήνουν απροστάτευτη την κοινωνία

Ο Γιώργος Γαβρήλος με παρέμβασή του στη Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  Άργους, παρουσία του Τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη και του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Θανάση Θεοχαρόπουλου, τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των προοδευτικών πολιτών της χώρας απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, που επιδεινώνουν τη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του  Covid-19. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, και στις προτάσεις που ανέπτυξε ο Πρόεδρος του κόμματος στην ΔΕΘ και που είναι η βάση μιας άλλης πολιτικής, για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας, με βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και στήριξη της επιχειρηματικότητας. Επίσης μεγάλο πεδίο αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση αναδεικνύεται ο τομέας της συγκρότησης και της  λειτουργίας του κοινωνικού κράτους, όπως και η στήριξη του κόσμου της εργασίας.

Η εγκατάλειψη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η αδιαφορία για την προστασία και την ανάπτυξη του Δημόσιου Σχολείου, όπως και η κατεδάφιση  των εργασιακών δικαιωμάτων, είναι κατ’ επιλογή πολιτικές  της ΝΔ, που αφήνουν απροστάτευτη την κοινωνία, προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταθεί δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολλών. Στον δρόμο για το συνέδριο του κόμματος θα πρέπει να υπάρξει συνολική επεξεργασία προτάσεων για την αναχαίτιση της ύφεσης στην οικονομία και για τη στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μια συνολική πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης για τη χώρα, με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα εστιάζει σε όλους τους τομείς παραγωγής και όχι μονοδιάστατα στον τουρισμό, στις υπηρεσίες και στις μεταφορές που πλήττονται ιδιαίτερα από την πανδημία.

Το νεοφιλελεύθερο σχέδιο Πισσαρίδη-ΝΔ με την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους δεν μπορεί να είναι το μέλλον της χώρας.

Μια πειστική εναλλακτική πρόταση του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που θα στηρίζει την κοινωνία και θα δίνει προοπτική στις νέες γενιές για να μείνουν και να εργαστούν με αξιοπρέπεια στον τόπο μας, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με προοδευτικό πρόσημο. 

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα