ΑργολίδαΓ. Γεωργόπουλος: "Πάρτε πίσω την απόφαση για το κατάστημα στο Κρανίδι"

Γ. Γεωργόπουλος: “Πάρτε πίσω την απόφαση για το κατάστημα στο Κρανίδι”

Διαβάστε την Επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ.Γεωργόπουλου προς τον Όμιλο ΟΤΕ – COSMOTE και αφορά την πρόθεση της εταιρίας να κλείσει το υποκατάστημα της στο Κρανίδι

Κύριε Πρόεδρε,

Μόλις χθες ενημερωθήκαμε από μέλη της ΠΑΣΕ – ΟΤΕ για την ανακοίνωση της Διοίκησης σχετικά με το κλείσιμο αρκετών περιφερειακών καταστημάτων του Ομίλου σας, συμπεριλαμβανομένου και του καταστήματος Κρανιδίου.

Σας θυμίζουμε ότι στον απομακρυσμένο Δήμο Ερμιονίδας με μόνιμο πληθυσμό άνω των 13.000 κατοίκων ο οποίος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τετραπλασιάζεται, λειτουργεί μόνο ένα κατάστημα ΟΤΕ – COSMOTE. Το κατάστημα αυτό όπως γνωρίζουμε εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες κατοίκους από τις οκτώ συνολικά κοινότητες του Δήμου μας καθώς επίσης και τους κατοίκους της νήσου Σπετσών. Ακόμα σας ενημερώνουμε ότι αρκετοί δημότες που εξυπηρετούνται στο ανωτέρω κατάστημα έχουν μέσο όρο ηλικίας άνω των 60 ετών και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να επιλύσουν τα προβλήματα που τους παρουσιάζονται με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα και μοιραία τους είναι απαραίτητη η δια ζώσης εξυπηρέτηση. Επιπρόσθετα επισημαίνουμε την συμβολή του καταστήματος στην εμπορική δραστηριότητα του Δήμου μας αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής.

Θέτοντας υπόψη σας όλα τα παραπάνω ζητούμε την εκ νέου εξέταση των δεδομένων που αφορούν την περιοχή μας σχετικά με την απαραίτητη καθ’ ημάς λειτουργία του καταστήματος ΟΤΕ – COSMOTE Κρανιδίου και ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα