Home Αργολίδα Ζητείται στέγη και λίγο φαγητό….

Ζητείται στέγη και λίγο φαγητό….

0

Υπαρκτό παραμένει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα κυρίως στις Κοινότητες. Διαβάστε παρακάτω και δείτε στις φωτογραφίες μια από τις πολλές περιπτώσεις με σκυλάκια που περιφέρονται στην προσπάθεια τους να βρούνε στέγη ή έστω λίγο φαγητό. Ο χειμώνας αναμένεται για όλους αδυσώπητος και παγωμένος… Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση:

Στο χωριό Ανυφί Ναυπλίου, πάνω στην πλατεία και δίπλα από το κοινοτικό κατάστημα του χωριού. Σχεδόν μία εβδομάδα γυρίζουν στην πλατεία. Δεν γνωρίζω τον κοινοτάρχη αλλά δεν τα είδε τόσες μέρες; Δεν μιλάνε με τον δήμο Ναυπλίου; Τσακωμένοι είναι; Δεν μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο στο δήμο για τα μικρά; Τι ακριβώς περίμενε; Να μεγαλώσουν ή να πεθάνουν;

Ας βρεθεί κάποιος ντόπιος να του πει ότι είναι υπεύθυνος και γι’αυτό. Ή μήπως το είπε στον δήμο και πήρε την απάντηση που παίρνουν όλοι “δεν έχουμε χώρο”; Αλήθεια τι έχει σκοπό να κάνει ο δήμος μέχρι να φτιαχτεί το περιβόητο καταφύγιο; Αν συνεχίσετε την αδράνεια θα χρειάζεστε πέντε καταφύγια για να βάλετε τα ζώα που θα έχουν μαζευτεί μέχρι τότε. Έεε και εσείς ζωόφιλοι-φιλόζωοι, σταματήστε να μαλώνετε για το ποιος είναι ζωόφιλους και ποιος φιλόζωος. Δε βλέπετε τι γίνεται εδώ έξω; Ελάτε να βοηθήσετε και εγώ θα σας φωνάζω όπως θέλετε. Απόψεις έχουν όλοι αλλά εδώ στο δρόμο πάλι μόνος μου είμαι.. Μπορεί κανείς να φιλοξενήσει τα μικρά; Δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί. Δεν έχω που να τα πάω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας με καλέσει στο 6944773252 Στέλιος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version