ΑργολίδαΚέντρα Διά Βίου Μάθησης Ερμιονίδας

Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Ερμιονίδας

Σας ενημερώνουμε ότι τo Κ.Δ.Β.Μ (Κέντρo Δια Βίου Μάθησης) του Δήμου Ερμιονίδας πραγματοποίησε το α΄εξάμηνο του 2020 στο Γυμνάσιο Κρανιδίου, τα πρώτα τρία σεμινάρια της νέα Φάσης Λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ στο Κρανίδι.

Υλοποιήθηκαν δύο προγράμματα με γνωστικό αντικείμενο την Αγωγή Υγείας – Βοήθειες κι ένα πρόγραμμα με γνωστικό αντικείμενο την Συμβουλευτική (σχολικός εκφοβισμός, διδίκτυο  κ.α) Η ολοκλήρωση των παραπάνω προγραμμάτων γίνεται με την έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης στα συμμετέχοντα άτομα.

Οι βεβαιώσεις έχουν εγκριθεί από το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και μπορείτε να τις παραλαμβάνετε καθημερινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου, μεταξύ  09:00-15:00.

Λόγω της πανδημίας δε μας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ Ερμιονίδας με παράλληλη παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης. Δίνουμε υπόσχεση ότι με το πέρας των έκτακτων συνθηκών και με μια νέα κανονικότητα θα έχουμε την  δυνατότητα να αναπτύξουμε όλες τις δράσεις του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ερμιονίδας στην τοπική μας κοινωνία.

Ο υπεύθυνος του Κ.Δ.Β.Μ

Λάμπρου Αναστάσιος

Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα