Αργολίδα Ξεκινάνε οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ξεκινάνε οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

0

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε όλοι μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί από την κρίση που βιώνουμε!

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.                                     

Ως ημέρα έναρξης του φετινού φθινοπωρινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων ορίζεται η  Κυριακή, 1η Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.      

Για  τη 1η Κυριακή, δηλαδή την 1η  Νοεμβρίου και κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου,  με  αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνεται να παραμείνουν  ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό  ενδιαφέρον. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής  αγοράς και οικονομίας, η οποία πλήττεται τα μέγιστα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας – Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να κάνετε τις αγορές σας μέσα από τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου, με μοναδικές τιμές και άριστη ποιότητα.  

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version