ΑργολίδαΟ Δήμος Ναυπλιέων και οι "Δεσμοί Αίματος" διοργανώνουν τριήμερη αιμοδοσία για...

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι “Δεσμοί Αίματος” διοργανώνουν τριήμερη αιμοδοσία για τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος καλεί όλους τους δημότες, να συμμετάσχουν στην τριήμερη Αιμοδοσία που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” στις 20-21 και 22 Οκτωβρίου και ώρα 4.00μ.μ.έως και 7.00μ.μ.,στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου.

Η ποσότητα του αίματος που θα συγκεντρωθεί πάντα με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, γενικών και ειδικών, λόγω της πανδημίας του Covid – 19, θα δοθεί για τις ανάγκες του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»  υπό την καθοδήγηση της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο της  χρόνιας και αγαστής συνεργασίας. Όλοι όσοι έχουν τις βιολογικές, ιατρικές και ατομικές προϋποθέσεις  οφείλουν να προσέλθουν στην μεγάλη αυτή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς. Ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στην χώρα μας είναι αυξημένη και καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε ζωή στους συνανθρώπους μας.

Ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και συμμετέχει διοργανώνοντας  αιμοδοσίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

*Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τι δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λέντζος και ο πρόεδρος του συλλόγου «Δεσμοί Αίματος» Δημήτρης Σελλής.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα