Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΟ Δήμος Ναυπλιέων τιμά του ήρωες του 1940

Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά του ήρωες του 1940

Εν μέσω της πανδημίας του Covid – 19

Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19 την παρούσα περίοδο δε θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η ματαίωση των παρελάσεων, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές, ήρωες της Εποποιίας του 1940.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στο Δήμο Ναυπλιέων όλες οι κρατικές υπηρεσίες, τα δημοτικά καταστήματα και οι πολίτες θα αναρτήσουν την Ελληνική σημαία στα στις υπηρεσίες τους και τις οικίες τους, αντίστοιχα.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι οι δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων, θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Στην πόλη του Ναυπλίου  από την Τρίτη το απόγευμα της 27η Οκτωβρίου έως και το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2020 θα ακούγονται εμβατήρια στους κεντρικούς δρόμους ανυψώνοντας το εθνικό φρόνημα των κατοίκων και δίνοντας κουράγιο σε όλους τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα