ΑργολίδαΤο νοσοκομείο του Ναυπλίου εσωτερικώς επεκτείνεται...

Το νοσοκομείο του Ναυπλίου εσωτερικώς επεκτείνεται…

Του Κώστα Πρώιμου

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που σταδιακά, αποκαθιστούν και επιβάλλουν την εύρυθμη λειτουργία στο πολύπαθο νοσοκομείο του Ναυπλίου. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αυτό ισχύει και για την είσοδο της εν λόγω υγειονομικής μονάδας η οποία είναι άρτια οργανωμένη, ώστε να υποδέχεται απρόσκοπτα τους επισκέπτες αλλά και τα έκτακτα περιστατικά.

Λίγο ο νέος Αξονικός Τομογράφος, λίγο το νέο Ακτινολογικό, ο Μαστογράφος που ήδη έχει παραληφθεί και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του κόσμου, σαφέστατα θα συμβάλλουν στην ουσιαστική αναβάθμιση της ιατρικής φροντίδας δημοτών και κατοίκων της περιοχής του Ναυπλίου, αλλά και των εισερχομένων από γειτονικούς δήμους, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να αποδοθεί και στην αλλαγή του χωροταξικού σχεδιασμού που υφίσταται το Νοσοκομείο καθιστώντας πιο άμεση την συνεργασία τόσο των ιατρικών μονάδων όσο και του προσωπικού.

Η ευταξία που παρατηρείται πλέον, συγκριτικά με το παρελθόν και η επικείμενη στελέχωση με τέσσερα κρεβάτια σε ειδικά διαμορφωμένη (υπό κατασκευήν) αίθουσα βραχείας νοσηλείας, θα αλλάξουν το επίπεδο της ποιότητας των υπηρεσιών στη μεγαλύτερη νοσοκομειακή μονάδα της πόλης.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα