Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Έναν τόνο ξηρά τροφή για τα αδέσποτα διένειμε ο Δήμος

Ναύπλιο: Έναν τόνο ξηρά τροφή για τα αδέσποτα διένειμε ο Δήμος

Ο Δήμος Ναυπλιέων σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου διένειμε έναν (1) τόνο ξηρά τροφή με σκοπό και στόχο να μη μείνει κανένα αδέσποτο ζώο χωρίς φαγητό.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε άμεσα εντολή ώστε να πραγματοποιηθεί προμήθεια ξηράς τροφής για να διατεθεί στους συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα ζώα και δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας του Κορωνοϊού που μας πλήττει.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Λέντζος και μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου , έφεραν εις πέρας την πρώτη φάση της διανομής αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες, βάσει των αναγκών που θα προκύψουν.

Η παρούσα δημοτική αρχή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους φιλόζωους συμπολίτες μας και κατ’ επέκταση στους αδέσποτους φίλους μας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει για όσο διάστημα χρειάζεται. Μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά ο Δήμος μας είναι εδώ για να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ώστε κανένα αδέσποτο ζώο να μη μείνει χωρίς τροφή πάντα με την αγαστή συνεργασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς… αλλά ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται κοντά σας, βρίσκεται δίπλα σας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα