Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΟΕΒΕ Αργολίδας: Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στο νερό

ΟΕΒΕ Αργολίδας: Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στο νερό

Αποτελεί αναμφισβήτητο  γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας πρωτοφανούς  υγειονομικής απειλής  κατά της υγείας των πολιτών, η οποία με τη σειρά της  έχει τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία και στις επιχειρήσεις. Εν μέσω  της πανδημίας του κορονοιου η οποία κλονίζει τόσο  υγειονομικά όσο και οικονομικά τον κοινωνικό ιστό της πόλη μας και όχι μόνο, είναι αδιανόητο η ΔΕΥΑ Ναυπλίου χωρίς καμία ενημέρωση να μπλοκάρει τραπεζικούς λογαριασμούς καταναλωτών οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να προχωρεί άμεσα σε αυξήσεις στα τιμολόγια κατά 14,24%.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι οφειλές της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου είναι μεγάλες, διαχρονικές και πρόκειται για μία πληγή που δεν επουλώθηκε χρόνια τώρα. Είναι τουλάχιστον άδικο το χρέος αυτό, να μετακυλιθεί στο μέσο καταναλωτή ο όποιος δεν φέρει καμία ευθύνη.

Πανελλαδικά οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας λόγω της πανδημίας, προβαίνουν σε πάγωμα, διευκολύνσεις ή σε μειώσεις τιμών τιμολογίων, αντιθέτως  η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Ναυπλίου αποφάσισε να προβεί  σε αυξήσεις.    

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊου με επιχειρήσεις και καταστήματα να είναι κλειστά, με πολλούς συνανθρώπους  μας να βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και με τον ορατό κίνδυνο να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας το επόμενο χρονικό διάστημα  είναι αδιανόητο να επιβάλλονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΝ σε ένα δημόσιο και κοινωνικό αγαθό που είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου.

Σας καλούμε να πάρετε πίσω αυτή σας την απόφαση και να βρείτε λύση  για τις μεγάλες και διαχρονικές οφειλές .

Τέλος προτείνουμε και επιθυμούμε να υπάρξει εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Ναυπλίου.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα