Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΚορινθίαΠαρέμβαση Γ. Ψυχογιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την Παιδεία

Παρέμβαση Γ. Ψυχογιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την Παιδεία

Πραγματοποιήθηκε στις  23 Νοεμβρίου και με μεγάλη επιτυχία, η διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας με θέμα: «Η Παιδεία σε καραντίνα» με βασικό ομιλητή τον πρ.Υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη.

Ο βουλευτής Γ. Ψυχογιός, έκλεισε την εκδήλωση με την τοποθέτηση του, στην οποία τόνισε τα εξής:

  • Ως κυβέρνηση ενισχύσαμε τα Γενικά Λύκεια, τα ΕΠΑΛ καθώς και την Ειδική Αγωγή με εκπαιδευτικούς, ειδικότητες και υποδομές.
  • Η κυβέρνηση της Ν.Δ.  δεν έκανε τίποτα για να οργανώσει και να προετοιμάσει τις εκπαιδευτικές μονάδες και την εκπαιδευτική κοινότητα, μέσα στις συνθήκες πανδημίας.
  • Απαξιώνουν συνειδητά, τα δημόσια σχολεία γιατί έχουν  αλλεργία σε οτιδήποτε δημόσιο, συλλογικό και δωρεάν με την έννοια του κοινωνικού κράτους.
  • Εμείς αντιθέτως ως κυβέρνηση επαναφέραμε εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες που είχαν απολυθεί  , χορηγήσαμε σχολικά γεύματα στους μαθητές , χρηματοδοτήσαμε επισκευές σχολικών κτιρίων μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»  και προκηρύξαμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια   μόνιμες θέσεις εκπαιδευτικών.
  • Αντί να κάνουν πόλεμο και να στοχοποιούν τη νεολαία, ας στηρίξουν άμεσα και ουσιαστικά το δικαίωμα της στην αξιοπρέπεια και στη  μόρφωση.

Ακολουθεί  to link με βίντεο από την τοποθέτηση του βουλευτή:

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα