Home Άρθρα Στις 15 Νοεμβρίου Νέα Σελήνη στο Σκορπιό – Η ζωή μας έγινε...

Στις 15 Νοεμβρίου Νέα Σελήνη στο Σκορπιό – Η ζωή μας έγινε παιχνίδι για γερά νεύρα

0
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Και το θρίλερ συνεχίζεται, και είναι για πολύ γερά νεύρα. Αλλά και οι αριθμοί συνεχίζουν να παίζουν ένα τρελό παιχνίδι με τα γεγονότα. Είχαμε λοιπόν τον πρώτο εγκλεισμό λόγω πανδημίας στις 11-3-2020. Αλλά αυτός ο ιός είναι ανίκητος. Κι έτσι ήρθε ο δεύτερος εγκλεισμός, στις 3-11-2020, για να ξεπεραστεί η επιδημία (η δυναμική του ιού υποβαθμίστηκε, αρχικά ήταν πανδημία, μετά επιδημία).

Και στις δυο περιπτώσεις, οι αριθμοί 1, 2, και 3 έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Άθροισμα 6. Έχουμε όμως κι άλλο ένα εξάρι που παίζει ρόλο τις τελευταίες ημέρες. Στις 11-9-2020 ο Άρης στον Κριό έγινε ανάδρομος. Και ο Άρης πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των γεγονότων, όταν στο προσκήνιο βρίσκονται θέματα σχετικά με όλα τα είδη συγκρούσεων. Ήταν πολύ δυνατός και πριν από 19 χρόνια, στις 11-9-2001 όταν οι ΗΠΑ «έχασαν» τους 2 πύργους τους, και ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας».

Και φέτος είχαμε εκρηκτικά γεγονότα, και ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη που θα κρατήσει αρκετό καιρό. Εκλογές στις ΗΠΑ και εγκλεισμός στην Ελλάδα ταυτόχρονα. Τυχαίο; Είπαμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στις 9-11-2020, στο ξημέρωμα, ο Άρης χτυπούσε με αντίθεση την Αφροδίτη, και η Κρόνια κυριαρχία (Κρόνος-Πλούτων) με τετράγωνο τον Ερμή, φανερώνοντας παραπληροφόρηση και διασπορά φόβου. Ο ανάδρομος Άρης, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, κατά την ημέρα των εκλογών στις ΗΠΑ, έδειχναν καθαρά τη νοθεία και την εξαπάτηση, καθώς και τα ασαφή αποτελέσματα.

Στις 15-11 το ξημέρωμα, έχουμε Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Κάποια περίεργη είδηση σχετική με Τράπεζες και με τα απαραίτητα αγαθά διαβίωσης θα ανακοινωθεί ξαφνικά. Λίγες ώρες μετά, ο Άρης γίνεται ορθόδρομος, και αναλαμβάνει δράση με δυναμισμό.

Στις 30-11 έχουμε μια ακόμα Πανσέληνο, και ταυτόχρονα μια έκλειψη Σελήνης με παρασκιά. Η Σελήνη θα βρίσκεται στις 08ο των Διδύμων και ο Ήλιος στις 08ο του Τοξότη. Ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Ερμής, θα βρίσκεται στον Σκορπιό, και θα μας υπενθυμίζει ότι τίποτα απ’ όσα ανακοινώνονται επίσημα δεν είναι αληθινά. Κοντά στον Ήλιο, και μέσα στον οίκο της εξουσίας, το γνωστό βασιλικό αστέρι Αντάρης, στην καρδιά του Σκορπιού.

Στις 12-12 (πάλι αυτό το 6 στο προσκήνιο), το θέμα των εκλογών των ΗΠΑ θα βρίσκεται στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Στο ξημέρωμα εκείνης της ημέρας, στη Ν. Υόρκη, κοντά στον ωροσκόπο που συμβολίζει τον λαό, θα βρίσκεται κάποιο άλλο αστέρι της ουράς του Σκορπιού, το Grafias. Με το αστέρι αυτό ο άνθρωπος γίνεται φιλοπόλεμος, θέλει να φέρει την ειρήνη με τη χρήση όπλων, αρέσκεται στην αιματοχυσία, και ψάχνει να βρει αφορμές για πόλεμο.

Σύμφωνα με τους κύκλους Saros, κάθε 18 χρόνια, 11 ημέρες και 8 ώρες, συμβαίνει μια έκλειψη με παρόμοια γεωμετρία. Βρισκόμαστε στον κύκλο με αριθμό 116.

Αν ανατρέξουμε στο μακρινότερο παρελθόν, και πάντα μέσα στον κύκλο 116 Saros, μπορούμε να βρεθούμε στην έκλειψη της 26ης Σεπτεμβρίου του 1912. Λίγες μέρες μετά, έγινε η έναρξη του Α’ Βαλκανικού Πολέμου, και στις 26 Οκτωβρίου, γιορτάσαμε την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, και τίποτα δεν είναι σταθερό. Όλα εξελίσσονται μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά όπως έχω ξαναπεί, οδηγεί στο Ανίκητο Φως.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version