Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΕλλάδαΤην μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα, ανακοίνωσε σήμερα ο Ν. Κοτζιάς

Την μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα, ανακοίνωσε σήμερα ο Ν. Κοτζιάς

Σήμερα ως ΠΡΑΤΤΩ δώσαμε δύο κείμενα προς δημοσίευση:
Α) Τι είναι και τι θέλει το Πράττω. Κείμενο σύντομο και νομίζουμε σαφές, μιας σελίδας.
Και Β) ένα κείμενο 4 σελίδων με την πρόταση 6 προγραμματικών αξόνων τους οποίους μπορούμε να προωθούμε, παλεύουμε και πετύχουμε στο επόμενο διάστημα.
Όπως λέει και το πρώτο κείμενο, το ΠΡΑΤΤΩ παλεύει για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας, προκειμένου να πετύχει η μάχη για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Είναι ανάγκη να φύγουμε από την μικροπολιτική και το κουτσομπολιό. Να σκεφτούμε τα μεγάλα, τα κρίσιμα θέματα για τον λαό και την Πατρίδα.

1) Η δήλωση (Video) του Προέδρου, Νίκου Κοτζιά, για τη μετεξέλιξη της Κίνησης Ιδεών σε Πολιτικό Κίνημα, δημοκρατικό, πατριωτικό, προοδευτικό.
2) Το κείμενο της δήλωσης του Προέδρου, Νίκου Κοτζιά, για τη μετεξέλιξη της Κίνησης Ιδεών σε Πολιτικό Κίνημα, δημοκρατικό, πατριωτικό, προοδευτικό.
3) Η διακήρυξη του ΠΣ: Τι είναι και τι θέλει το ΠΡΑΤΤΩ.
4) Η πρόταση άμεσων έξι Προγραμματικών Αξόνων για το προς τα που οφείλουμε να κινήσουμε και αναπτύξουμε τη χώρα και την κοινωνία. Άξονες που μπορούν να αποτελέσουν πλαίσιο διαλόγου και πρακτικής της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Η απόφαση και οι προτάσεις του ΠΡΑΤΤΩ αποτελούν άμεση απάντηση στην ανάγκη αναστροφής της πορείας της Ελλάδας προς τη συρρίκνωση (ΑΕΠ, δημογραφικά, βιομηχανική και πρωτογενή παραγωγή, υπερχρέωση, διεθνή υποβάθμιση) και την όξυνση της πολύπλευρης κρίσης που τη διαπερνά. Είναι μια έκκληση, η χώρα να σταματήσει με το κουτσομπολιό και την μικροπολιτική, με προσωπικές διαμάχες και προσβολές και να ασχοληθεί με τα μεγάλα της προβλήματα και το μέλλον. Να συγκροτήσει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και παρρησία ένα όραμα, ένα σχέδιο και ένα πρόγραμμα για ν’ αλλάξει ριζικά ο τρόπος παραγωγής στη χώρα, ο τρόπος σκέψης που κυριαρχεί και να διαμορφωθεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα αισιοδοξίας. Η υλοποίηση αυτών των προτάσεων απαιτούν δημοκρατικό διάλογο, συνεργασίες και πρακτική δημοκρατική συμπαράταξη των δυνάμεων της προόδου και του πατριωτισμού καταλήγει ο Ν.Κοτζιάς.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα