Home Αργολίδα Ανδριανός: Άκρως συμβολική και ουσιαστική εθελοντική μετακίνηση των έξι νοσηλευτριών από το...

Ανδριανός: Άκρως συμβολική και ουσιαστική εθελοντική μετακίνηση των έξι νοσηλευτριών από το Άργος

0

Επισφραγίζει την ευσυνειδησία, την υπευθυνότητα και την προσήλωση των λειτουργών της υγείας του τόπου μας στο ύψιστο ιδανικό της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες μέρες της πανδημίας, όλες και όλοι μας παρακολουθούμε με θαυμασμό και συγκίνηση τον σκληρό καθημερινό αγώνα του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού των δομών υγείας της χώρας μας, αυτών των ηρωίδων και ηρώων που δίνουν για ολόκληρη την κοινωνία μας, για τον καθένα και τη κάθεμιά μας τη μάχη της ζωής.

Η άκρως συμβολική και ουσιαστική εθελοντική μετακίνηση των έξι νοσηλευτριών από το Άργος στη Θεσσαλονίκη, επισφραγίζει την ευσυνειδησία, την υπευθυνότητα και την προσήλωση των λειτουργών της υγείας του τόπου μας στο ύψιστο ιδανικό της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, όλοι οι Αργολιδείς ευχόμαστε στις συντοπίτισσές μας, όπως και σε όλους τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής για την υγεία, καλή δύναμη και δεσμευόμαστε αυτή η μάχη να έχει την ηθική, θεσμική και έμπρακτη αναγνώριση που της αρμόζει από την πολιτεία και την κοινωνία μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version