ΑργολίδαΜαρία Ράλλη: Έχει δρομολογηθεί η προμήθεια για τον εξοπλισμό ηλεκτρονικών μέσων για...

Μαρία Ράλλη: Έχει δρομολογηθεί η προμήθεια για τον εξοπλισμό ηλεκτρονικών μέσων για μαθητές – εκπαιδευτικούς

Κανένας μαθητής και εκπαιδευτικός χωρίς τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό αναφέρει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, κ. Μαρία Ράλλη. Διαβάστε την ανακοίνωση της:

Με μια νέα πραγματικότητα, αυτή της αναστολής λειτουργίας και όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα. Η τηλεκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία και στα νηπιαγωγεία αρχίζει την Τετάρτη το μεσημέρι, με τους μικρούς μας μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Δήμος Ναυπλιέων και η αρμόδια Σχολική Επιτροπή έχουν ήδη εργαστεί και είναι σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων, για να δρομολογηθεί η προμήθεια όλων όσων απαιτούνται και αφορά τον εξοπλισμό ηλεκτρονικών μέσων, τόσο σε μαθητές, όσο και σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Από την πρώτη ημέρα της πανδημίας και των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών βρισκόμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα με επιπλέον προμήθειες σε σχέση με προηγούμενες σχολικές χρονιές, ώστε τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι μας να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον και όσο δυνατόν ευχάριστο και δημιουργικό. Μένουμε δίπλα σε όλους, μέχρι να κερδίσουμε τον αγώνα με τον αόρατο εχθρό…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα