Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
Αργολίδα11ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός

11ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σε όλη την Ελλάδα ο 11ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός την Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Το φετινό σύνθημα μας “θηλάΖΩ…..είμαι ασφαλής”.

Στην Αργολίδα επιλέχθηκε η συνάντηση μας να γίνει μέσω πλατφόρμας webex για την ασφάλεια όλων μας! Περισσότερες από 20 γυναίκες εγγράφηκαν στην φόρμα συμμετοχής. Στις 11,30 βρεθήκαμε όσες μπορέσαμε διαδικτυακά και αφού πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση “Covid-19 ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ” , μια παρουσίαση που μεταφράστηκε από εθελόντριες του Πανελληνίου Δικτύου βασισμένο σε πηγές. Με τις μητέρες μιλήσαμε και θήλασαν όσα παιδάκια ήθελαν.

Το μικρότερο παιδάκι ήταν 8 μηνών και το μεγαλύτερο 39 μηνών. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να ενημερώνεστε και να ακολουθείτε το ένστικτο σας για να προσφέρετε το καλύτερο για τα παιδιά σας. Όλες μπορούμε να θηλάσουμε τα παιδιά μας με την σωστή ενημέρωση, στήριξη από το περιβάλλον μας και την προτροπή των γιατρών. Και μια μέρα ακόμη θηλασμού είναι πολύτιμη! Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ομάδες διαδικτυακά που μπορείτε να πείτε τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, την χαρά σας για τον θηλασμό! Γυναίκες με τα ίδια προβλήματα και με εθελοντική διάθεση είναι έτοιμες να βοηθήσουν και να στηρίξουν νέες γυναίκες που επέλεξαν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο στα παιδιά τους!Βρείτε την ομάδα σας και εσείς!!!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα