Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΑνδριανός σε Χατζηδάκη για τον αποκλεισμό δικαιούχων του Ναυπλίου από το πρόγραμμα...

Ανδριανός σε Χατζηδάκη για τον αποκλεισμό δικαιούχων του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος στην πόλη

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την ανάγκη άμεσης διόρθωσης του αποκλεισμού της πόλης του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα και σχετικά δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, λόγω της μεγάλης διακοπής ρεύματος στο Ναύπλιο το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, πάρα πολλοί κάτοικοι της πόλης δικαιούχοι συμμετοχής στο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 10 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι, ύψους 44,8 εκ. ευρώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαντλήθηκαν τάχιστα, καθώς η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:48.

Δεδομένου του ότι οι κάτοικοι του Ναυπλίου χωρίς δική τους υπαιτιότητα ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα, καθίσταται επιτακτική η άμεση διόρθωση της αδικίας αυτής.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

  1. για την άμεση διόρθωση του άδικου αποκλεισμού του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω της σημερινής μεγάλης διακοπής ρεύματος στην πόλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα