Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΚόσμοςΕμανουέλ Μακρόν: Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο

Εμανουέλ Μακρόν: Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο

Εξαιρετικά προσεχτικός σχετικά με το έμβολο της Pfizer – BioNTech, δήλωσε πως είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν

«Εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός πάνω στο θέμα, δεν είμαι επιστήμονας, ούτε γιατρός. Καταφθάνουν εμβόλια και δεν είναι μόνο ένα. Τώρα καταφθάνει ένα εμβόλιο με τον αγγελιαφόρο RNA,είναι πρωτοποριακό κανένας ιός δεν αντιμετωπίστηκε μ αυτή την τεχνολογία» δήλωσε και συνεχίζει: “Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο, γιατί πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς. Δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό. Σε κάθε φάση θα λέμε ότι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα”.

Όταν του τέθηκε η ερώτηση αν ο ίδιος θα εμβολιαστεί μπροστά στην κάμερα για να πείσει τους Γάλλους ο Μακρόν απάντησε ότι “Θα το κάνω την κατάλληλη στιγμή που θα ανταποκρίνεται στη στρατηγική μας. Δεν θα κάνω το αντίθετο από αυτό που συνιστώ στον πληθυσμό μας. Δεν έχουμε την ίδια στρατηγική εμβολιασμού με εκείνους και σήμερα όπως σας έλεγα δεν λέμε στους ανθρώπους «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» με όλη μας τη δύναμη και για όλο τον πληθυσμό, έχουμε τη στρατηγική μας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα