Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΤεστ covid-19 από την ΚΟΜΥ Αργολίδας σε εκπαιδευτικούς του νομού

Τεστ covid-19 από την ΚΟΜΥ Αργολίδας σε εκπαιδευτικούς του νομού

Μοριακά τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού covid-19 θα διενεργηθούν σε εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Αργολίδας το διήμερο Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, αύριο Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου τα εν λόγω τεστ θα διενεργηθούν μεταξύ 8.30 και 11.30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου), για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αργους – Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, καθώς και για το προσωπικό των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και της Π.Ε. Αργολίδας.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί διενέργεια των μοριακών τεστ ανίχνευσης, μεταξύ 8.30 και 11 το πρωί, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας, το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, σε εκπαιδευτικούς που διαμένουν στην περιοχή.

Τις δράσεις οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σε συνεργασία με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας Κατερίνα Νέλλα πνευμονολόγο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα