Άρθρα Το περιστατικό στην πόλη Νασβίλ δεν θα είναι η μοναδική βίαιη ενέργεια...

Το περιστατικό στην πόλη Νασβίλ δεν θα είναι η μοναδική βίαιη ενέργεια – Θα ακολουθήσουν κι άλλες

0
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Πριν λίγες ημέρες, ξημερώματα 25ης Δεκεμβρίου, έγινε στις ΗΠΑ ένα γεγονός που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Στο Τεννεσί των ΗΠΑ, στην πόλη Νασβίλ, έγινε μια περίεργη έκρηξη, ενός μπλοκαρισμένου με εκρηκτικά τροχόσπιτου, που προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές και τραυματισμούς πολιτών. Ο ιδιοκτήτης του τροχόσπιτου, που θεωρείται ως υπεύθυνος για την έκρηξη, ήταν μέσα στο τροχόσπιτο την ώρα που εξερράγη, και σκοτώθηκε (τόσο χαζός ήταν).

Το γεγονός ότι ο «χαζός» βομβιστής ήταν μέσα στο τροχόσπιτο του, και ότι με την έκρηξη καταστράφηκε μεγάλο μέρος του κτιρίου ΑΤ&Τ που περιείχε τηλεπικοινωνιακό υλικό (είχε δηλαδή πολλά στοιχεία από τη νοθεία των πρόσφατων εκλογών στις ΗΠΑ), καθώς και το γεγονός ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί – πράγμα που σχεδόν δεν αναφέρθηκε, κάνει όλη την υπόθεση πολύ ύποπτη.

Ας δούμε λοιπόν αστρολογικά τι συνέβη. Στις 06.30 το πρωί, στο Νασβίλ, ανέτειλε το ζώδιο του Τοξότη, μαζί με το αστέρι ΕΤΑΜΙΝ του αστερισμού του Δράκου. Λέγεται πως ο αστερισμός αυτός έχει να κάνει με δηλητηριάσεις, και πως αν ένας κομήτης περνάει εκείνη την ώρα πάνω από τον αστερισμό, το δηλητήριο σκορπά σε όλον τον πλανήτη.

Στο Μεσουράνημα, το αστέρι ΚΡΑΖ, του αστερισμού του Κόρακα. Πρόκειται για το κοράκι που είχε στείλει ο Απόλλων, να φέρει νερό για τον Δία, προσπάθησε όμως να εξαπατήσει τον Απόλλωνα και φυσικά τιμωρήθηκε. Να λοιπόν, που στο Μεσουράνημα εκείνης της στιγμής της έκρηξης, βασιλεύει η εξαπάτηση, αλλά, και η τιμωρία που δεν αργεί.

Κοντά στον ωροσκόπο, και στον 1ο οίκο, βρέθηκε ο Ήλιος στις 04 ο του Αιγόκερου, και από κοντά ο Ερμής στις 07ο του Αιγόκερου. Ο πρώτος οίκος συμβολίζει τόσο τον λαό, όσο και το συμβάν που μας απασχολεί. Κοντά τους βρέθηκαν δυο αστέρια που επηρεάζονται από τον αστερισμό του Τοξότη, του σιδερένιου πολεμιστή, που τεντώνει το τόξο του και δεν αστειεύεται. Σχετίζονται με τη δύναμη, τα δηλητήρια, την ταχύτητα, το ακούραστο πνεύμα, αλλά και με την τύφλωση (κυριολεκτικά και μεταφορικά), τα ατυχήματα, και τον βίαιο θάνατο.

Η Σελήνη ήταν πολύ δυνατή, στον αστερισμό του Ταύρου. Κοντά της, το αστέρι Ζιμπάλ, του αστερισμού του Ηριδανού, του ποταμού Πάδου, εκεί που ο Δίας κάποτε είχε ρίξει τον Φαέθωνα, για να σταματήσει να οδηγεί τόσο απρόσεχτα το άρμα του Ήλιου και να κατακαίει τη γη. Έχουμε εδώ λοιπόν άλλη μια ανόητη αλλά καταστροφική ενέργεια και μια σκληρή τιμωρία.

Όλο το σκηνικό αποπνέει μια αίσθηση ύπουλης ενέργειας, ενός κατασκευασμένου γεγονότος, μια σκηνοθετημένης απειλής, μιας καταστροφικής επίδειξης δύναμης. Παντού όμως κυριαρχεί και η ιδέα της τιμωρίας, μια σκληρής τιμωρίας, που είναι απαραίτητη, και μιας απόδοσης δικαιοσύνης. Αυτό μας το επιβεβαιώνει και ο Άρης που συμβολίζει στρατό και γενικά ένοπλες δυνάμεις.

Το περιστατικό αυτό δεν θα είναι η μοναδική βίαιη ενέργεια. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ίσως ακόμα σκληρότερες. Η βία και ο φόβος ίσως γίνουν καθημερινή συνήθεια. Έχει αποδειχτεί πως αποτελούν πολύ πετυχημένη μέθοδο πειθαρχίας. Κανείς όμως από όλους αυτούς που απειλούν και τρομοκρατούν, δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα αποτυχίας της άνομης αυτής μεθόδου χειραγώγησης, την σύλληψη, τη δίκη και την καταδίκη. Ούτε στις ΗΠΑ, ούτε αλλού δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τη μέθοδο τους. Και η καταδίκη τους είναι βέβαιη.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version