Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΤο συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έχει ανάγκη την βοήθεια...

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έχει ανάγκη την βοήθεια μας

Σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε την γέννηση του Χριστού. Θα πρέπει όλοι μας να δούμε και να βιώσουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.Να ζήσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό. Να αποτελέσουν για όλους μας αυτά τα Χριστούγεννα μέρες εξωστρέφειας, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συνεργασίας. Ας μην θυμηθούμε μόνο τους πιο κοντινούς συνανθρώπους μας, αλλά ας εκφράσουμε έμπρακτα τον αλτρουισμό, την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη, σε κάποιους που ενώ βρίσκονται κοντά μας, εμείς αγνοούμε την ύπαρξή τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας ακούσουμε περισσότερο τις ικεσίες των φτωχών, την αγωνία των ανέργων, την κραυγή των ξένων που έχουν βρεθεί στον τόπο μας. Ας δούμε τα δάκρυα των πονεμένων πολύτεκνων γονέων, που αυτές τις μέρες θέλουν να δώσουν κάτι περισσότερο στα παιδιά τους αλλά δεν μπορούν, των ασθενών που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, των γερόντων, των μοναχικών ανθρώπων, σε όλους αυτούς που καθημερινά το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου αγκαλιάζει. Μέσα από μια τέτοια προσέγγιση θα αισθανθούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να συγκλονίζει την ίδια την ζωή μας. Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου δίνοντας τρόφιμα ή χρήματα. Δώσε στις παλάμες που σου ζητούν το πρωί, γιατί το βράδυ, την ώρα της προσευχής, όλοι ζητιάνοι είμαστε.

Τραπεζικός λογαριασμός Αρ. 540-002101206970
και αριθμός IBAN : GR 37 01405400540002101206970 της ALPHA τράπεζας, επ’ονόματι «ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ” Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ” ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα