ΑργολίδαΟ Δήμος Ναυπλίου στηρίζει τα σχολικά κυλικεία

Ο Δήμος Ναυπλίου στηρίζει τα σχολικά κυλικεία

Απαλλαγή από τα ενοίκια , μείωση του μισθωτηρίου και ρύθμιση παλαιών οφειλών η έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στα σχολικά κυλικεία.

Απαλλάσσονται από το οικονομικό βάρος του ενοικίου τα σχολικά κυλικεία από την 1η Μαρτίου 2020 και για όσο διάστημα διαρκεί η απαγόρευση λειτουργίας των δημόσιων σχολικών μονάδων.

Επίσης οι σχολικές επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο στις συνεδριάσεις τους, αποφάσισαν ομόφωνα, την καταβολή  των οφειλόμενων μισθωμάτων για το  σχολικό έτος 2019-2020 σε 12 μηνιαίες δόσεις, όσο και τη μείωση έως σαράντα τοις εκατό (40%) του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων στα   σχολεία Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021  για το σχολικό έτος 2020-2021   

Αναλυτικά:

-Τυχόν οφειλές από μισθώματα σχολικών κυλικείων για το σχολικό έτος 2019-2020 μπορούν να καταβληθούν σε έως δώδεκα (12) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, κατόπιν σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία ορίζονται το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης, ο χρόνος καταβολής, καθώς και κάθε άλλο ειδικότερο ζήτημα.

-Ομοίως, για το σχολικό έτος 2020-2021, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατή η μείωση του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων έως σαράντα τοις εκατό (40%). 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές στέκονται έμπρακτα δίπλα, όπως σε όλους τους επιχειρηματίες, έτσι και στους μισθωτές των σχολικών κυλικείων.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα