Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΙ.Μαλτέζος: Σε 400 τεστ δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό

Ι.Μαλτέζος: Σε 400 τεστ δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Γενικός Δ/ντης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Πελοποννήσου Βασίλης Χατζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, υπήρξε σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης και επισημάνθηκαν ιδιαίτερες διευκρινήσεις γύρω από την νέα ΚΥΑ.

Επισημάνθηκε η αναγκαιότητα πλήρους συμμόρφωσης των πολιτών με την κοινή υπουργική απόφαση λόγω της πολυεστιακής εμφάνισης κρουσμάτων σε διάφορες περιοχές του Νομού παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα βαρύ επιδημιολογικό φορτίο στην Αργολίδα. Το ολικό lockdown ενέχει οπωσδήποτε προληπτικό χαρακτήρα και χρειάζεται από όλους μας σύνεση και ατομική ευθύνη για να επανέλθουμε στην καλή εικόνα που διατηρούσε ο Νομός μας, ώστε να μπορούμε να ευελπιστούμε σε αποκλιμάκωση των μέτρων.

Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αύριο 15/1/2021 προκειμένου να εξεταστούν νέα δεδομένα από τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Ο Περιφερειάρχης Π.Νίκας επιβεβαίωσε ότι θα εξασφαλιστούν τις επόμενες ημέρες πολύ περισσότερα rapid test προκειμένου να ελεγχθεί ακόμα μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Αργολίδας. Ο Αντιπερειφερίαρχης Ιωάννης Μαλτέζος επικοινώνησε επίσης σήμερα με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων μαζί με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας προκειμένου να γνωστοποιήσει στην Υπουργό την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες και βρέθηκε δίπλα στην ΚΟΜΥ Αργολίδας στην περιοχή του Άργους όπου γίνονται προσπάθειες για λήψη όσο το δυνατόν περισσότερων δειγμάτων για τον κορωνοιό. Το πλέον ευχάριστο νέο της ημέρας είναι ότι σε 400 περίπου τεστ δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα