Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΚορινθίαΝ.Σταυρέλης: Εγκαίνια και μύθοι στο Δήμο Κορινθίων

Ν.Σταυρέλης: Εγκαίνια και μύθοι στο Δήμο Κορινθίων

Αδυνατώ να κατανοήσω τη συνεχή επίκληση εγκαινίων και παραδόσεων έργων από το Δήμαρχο και συνεχώς να διαψεύδεται.

1. Στις 27 Σεπτέμβρη ανέφερε ότι τον Οκτώβριο θα γίνουν τα εγκαίνια του ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην Αγία Άννα-Μπαθαρίστρα Κορίνθου, παρουσία μάλιστα της Υπουργού κας Κεραμέως. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το κτίριο ακόμα να παραδοθεί σε λειτουργία και να γίνουν τα εγκαίνια.

2. Τον Φλεβάρη 2020 ανέφερε ότι  τον Μάϊο θα γίνουν τα εγκαίνια  της πλατείας ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ). Πέρασε ο Μάϊος και τα εγκαίνια μεταφέρθηκαν το Σεπτέμβριο. Πέρασε και ο Σεπτέμβριος και η παράδοση μεταφέρθηκε τα Χριστούγεννα. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και η πλατεία ακόμα κατασκευάζεται.

3. Τον Οκτώβριο 2020 ανέφερε ότι σε τρεις (3) μήνες (δηλαδή μέχρι το Γενάρη 21) θα παραδοθεί το έργο εκμετάλλευσης του νερού του βιολογικού καθαρισμού για ΑΡΔΕΥΣΗ καλλιεργειών. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το έργο παραμένει ημιτελές σε ποσοστό υλοποίησης  65%.

4. Αρχές 9 Δεκέμβρη ανέφερε ότι σε τέσσερις (4) μήνες θα παραδοθεί το έργο Αντικατάστασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, που είχε διακοπεί πάνω από 8 μήνες. Πέρασε ήδη πλέον του μηνός και το έργο, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να εκτελείται, δεν διαφαίνεται να ολοκληρωθεί πριν από ένα εξάμηνο (ολοκλήρωση αγωγών, αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων, 720 νέα υδρόμετρα, σύνδεση 340 υπαρχουσών αναμονών). 

Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα έργα προέρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα